Gå til artikkelen

Få tilgang

Når bedriften din har inngått en avtale med HjemJobbHjem og tjenestene er klare til bruk, kan du laste ned Kolumbus Billett (app), registrere mobilnummeret ditt og godta vilkår for Bysykkelen under innstillinger for å få tilgang til bysykkelen.

Velg Bysykkel i billettappen

For å ta i bruk Bysykkelen må du oppdatere og laste ned Kolumbus billettapp til din smarttelefon, legge til mobilnummeret og godta vilkårene for Bysykkel. Da vil du bli bedt om å bekfrefte at du er over 16 år og om å legge til betalingskort i appen. Hvis problemer med å få tilgang kontakt Kolumbus kundeservice her: https://www.kolumbus.no/kontakt-oss/kontaktskjema/

Lås opp

Du finner en ladestasjon med ledige sykler i kartet i billettappen. Trykk på ladestasjonen du står ved i kartet, og følg instruksjonene i appen for å låse opp en sykkel.

Sykle

Sykkelen har ett gir, og du trenger ikke gjøre annet enn å justere setet til riktig høyde og tråkke av gårde. Meld fra til Kolumbus kundesenter om du finner feil på sykkelen.

Parker sykkelen midlertidig

Du kan parkere sykkelen midlertidig for eksempel om du er ute og handler eller skal i møte. Da parkerer du bare sykkelen og låser den i billettappen.

Levere tilbake sykkel

Når du er ferdig å sykle, parkerer du sykkelen i en ladestasjon. Om stasjonen er full, kan du parkere og låse sykkelen like ved ladestasjonen. Husk at du må avslutte turen i billettappen. Returnerer du sykkelen langt fra en ladestasjon, koster det deg 200 kroner.